cookie- en privacyverklaring

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Labor Internationaal BV, gevestigd aan de Bonnetstraat 6-8, 6718 XN Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

 

https://www.laborholland.nl

Bonnetstraat 6-8

6718 XN Ede

+31 (0)318 623444

labor@laborholland.nl

BTW: NL009038899B01

KvK: 09061484

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

 

Labor Internationaal BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam (bij invullen contactformulier).

- E-mailadres (bij invullen contactformulier of sturen van een e-mail).

- Overige persoonsgegevens die in correspondentie en telefonisch u actief verstrekt.

- Locatiegegevens.

- Gegevens over uw activiteiten op onze website.

- Internetbrowser en apparaat type.

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via labor@laborholland.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

 

Labor Internationaal BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

- Labor Internationaal BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. 

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

 

Labor Internationaal BV verstrekt uitsluitend informatie aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

 

Labor Internationaal BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Labor Internationaal BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn eenvoudige kleine bestandjes die met pagina’s en applicaties van deze website worden meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

GEbruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

GEbruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

first-party tracking cookies

Met tracking cookies plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn. Onderdeel van deze first-party cookies is onze Facebook Pixel, waarmee wij gegevens over uw websitebezoek gebruiken om u relevante content te tonen op Facebook. Voor meer informatie over het privacy beleid van Facebook, verwijzen wij u naar het gegevensbeleid van Facebook.

Onder deze first-party cookies valt ook de tracking tool Hotjar, waarmee wij onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk willen maken. Wij gebruiken Hotjar om beter de behoeften van onze gebruikers te begrijpen en onze website te verbeteren. Hotjar helpt ons hierbij door bijvoorbeeld te meten hoeveel tijd gespendeerd wordt op welke pagina, op welke links geklikt wordt, welke content veel bekeken wordt, et cetera. Hierdoor kunnen wij onze website optimaliseren aan de hand van echte gebruikersfeedback. Hotjar gebruikt cookies om data te verzamelen over uw gedrag op de website en uw apparaten, zoals uw IP address (die enkel geanonimiseerd opgeslagen wordt), schermgrootte, apparaat type, browser type, geografische locatie (enkel het land) en taal. Zowel Hotjar als wij zullen nooit deze informatie gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of deze data ergens anders mee te matchen. Voor meer informatie over het privacy beleid van Hotjar, verwijzen wij u naar de privacy policy van Hotjar.

anALYTISCHE cookies

 

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, zoals Google Adwords en Google Tag ManagerDe informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

het verwijderen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies van uw browser of met behulp van de Help-functie van uw browser. In deze link van de Consumentenbond wordt u ook uitgelegd hoe u verschillende soorten cookies per browser en type apparaat kunt verwijderen of blokkeren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Labor Internationaal BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar labor@laborholland.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Labor Internationaal BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

 

Labor Internationaal BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via labor@laborholland.nl.