top of page

over LABOR

onze reis

In meer dan 40 jaar heeft Labor Holland een uitgebreid assortiment gecreëerd aan boren en bitjes voor metaal, hout,
steen en beton, maar ook een compleet scala aan gatzagen, machinetappen, stiftfrezen en accessoires. 
Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we in staat om hoge kwaliteit producten te leveren in 50+ landen wereldwijd. 

Magazijn Labor Holland

onze sterke punten

prestatie

Perfecte uitvoering en prestatie gegarandeerd.

Wij leveren premium kwaliteit producten die

ontwikkeld zijn voor professionele markten. 

kwaliteit

Wij zijn toegewijd aan het maximaliseren van onze productkwaliteit door het gebruiken van nieuwe materialen, productieprocessen en technologieën. 

consistentie

Het bouwen van langlopende betrouwbare relaties met hoofdleveranciers die zorgen voor prestatie, consistentie, stabiliteit, nauwkeurigheid en effectief productiemanagement.

20654-4 Certificaat ISO 9001 PDF NED.jpg

ISO 9001 gecertificeerd

Labor Holland is gecertificeerd volgens ISO 9001. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden, zoals wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue verbetering van kwaliteit zodat wij steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

ISO 26000

Labor Holland werkt volgens de richtlijnen van ISO 26000. Het uitgangspunt van ISO 26000 is dat een organisatie vanuit een basishouding samen met haar omgeving bekijkt met welke maatschappelijke thema's zij aan de slag gaat. Dit is gebaseerd op de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) principes. Op de pagina van deze link is meer informatie te vinden over ISO 26000.

geïnteresseerd IN ons bedrijf?

bottom of page