Vacature medewerker binnendienst (Nederland)
 

Al meer dan 40 jaar levert Labor Holland kwalitatief hoogwaardig boor- en snijgereedschap. We hebben een uitgebreid assortiment aan boren en bitjes voor metaal, hout, steen en beton, maar ook een compleet scala aan zaagbladen, gatzagen, machinetappen, stiftfrezen en accessoires.

De distributie vindt plaats vanuit Ede, waar zowel het hoofdkantoor als het logistieke centrum zijn gevestigd. Wij leveren onze producten aan importeurs in meer dan 44 landen wereldwijd.

 

Labor kenmerkt zich door een ‘hands-on’ mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid. Alle 26 medewerkers kennen elkaar bij naam en weten wat er in het bedrijf speelt. Dit wordt gerealiseerd door een informele werksfeer, waarbij een goed eindresultaat de boventoon voert. Korte communicatielijnen in de gehele organisatie ondersteunen dit proces. Zo werken wij dagelijks met plezier samen aan het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit en servicegraad voor onze klanten.

 
Wat ga je doen?

Commercieel, resultaatgericht, pro-actief en soms een tikkeltje brutaal (in de goede zin van het woord natuurlijk).  Dat zoeken we in onze commerciële medewerker binnendienst! Onze salesafdeling is verantwoordelijk voor het bedienen van onze nationale en internationale klanten en het uitbreiden van ons klantenbestand.

Op onze afdeling sales ben jij ons centrale aanspreekpunt voor alles wat verband houdt met onze nationale klanten. Je ondersteunt onze sales director en onderhoudt het contact met onze bestaande klanten. Je adviseert, hoofdzakelijk telefonisch, onze klanten met jouw kennis van onze producten. Uiteraard krijg je een producttraining, waardoor dit voor jou geen probleem hoeft te zijn. 

Je daagt jezelf uit om nog meer uit je functie te halen door op zoek te gaan naar potentiële nieuwe klanten. Je houdt je bezig met het bedenken van meteropstellingen (displays) voor onze klanten en het inrichten van hun winkels. Je stelt offertes op, je verwerkt binnengekomen orders in ons systeem en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. 

Daarnaast draai je mee op onze nationale en internationale beurzen én denk je mee met onze acties en eventuele promo’s. 

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 en 17:00 uur.

 

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een MBO diploma niveau 4 in een commerciële richting;

 • Ervaring met ERP systemen, met name UNIT4 is voor jou geen probleem;

 • De officepakketten zijn voor jou geen hogere wiskunde én met name Excel is voor jou geen uitdaging;

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal heb jij in woord en geschrift;

 • Je hebt geen telefoonvrees;

 • Naast dat je communicatief vaardig bent, heb je commercieel inzicht;

 • Je bent proactief, assertief, zelfstandig én je kan goed samenwerken.

Ons aanbod

Naast een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden krijg je van ons:

 • Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding een brutosalaris van €1.800,-- tot €2.400,- per maand op basis van een 40-urige werkweek;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag per jaar;

 • Betrokken collega’s;

 • Open en gezellige sfeer;

 • De ruimte om mee te denken en initiatief te nemen. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Heb je interesse in deze functie of wil je informatie, neem gerust even contact op met Daphne van Seventer via daphne@laborholland.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.