Vacature junior inkoper (fulltime)
 

Al meer dan 40 jaar levert Labor Holland kwalitatief hoogwaardig boor- en snijgereedschap. We hebben een uitgebreid assortiment aan boren en bitjes voor metaal, hout, steen en beton, maar ook een compleet scala aan zaagbladen, gatzagen, machinetappen, stiftfrezen en accessoires.

De distributie vindt plaats vanuit Ede, waar zowel het hoofdkantoor als het logistieke centrum zijn gevestigd. Wij leveren hoge kwaliteit producten in meer dan 44 landen wereldwijd. 

 

Labor kenmerkt zich door een ‘hands-on’ mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid. Alle 26 medewerkers kennen elkaar bij naam en weten wat er in het bedrijf speelt. Dit wordt gerealiseerd door een informele werksfeer, waarbij een goed eindresultaat de boventoon voert. Korte communicatielijnen in de gehele organisatie ondersteunen dit proces. Zo werken wij dagelijks met plezier samen aan het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit en servicegraad voor onze klanten. 

 

Wat ga je doen?

Als junior inkoper ondersteun je de Manager Purchase en Logistics met het opstellen van offertes en het aanvragen van samples. Zelf ben je verantwoordelijk voor de operationele inkoop. Je houdt je bezig met het bestellen en bewaken van de inkooporders en zorgt voor correcte administratieve verwerking in het ERP systeem: UNIT4. Je zorgt ervoor dat gegevens omtrent crediteuren en prijzen up to date blijven in ons systeem. Je communiceert met hoofdzakelijk internationale leveranciers over operationele zaken en hebt contact met onze transporteurs om de goederenstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

 

Als junior inkoper heb je geregeld contact met de afdelingen sales en logistiek. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 en 17:00 uur 

 

Wat breng jij mee?
 • Je hebt een MBO diploma niveau 4 in een commerciële richting, Nevi1 is mooi meegenomen;

 • Ervaring met ERP systemen, met name UNIT4 is voor jou geen probleem;

 • De officepakketten zijn voor jou geen hogere wiskunde én met name Excel is voor jou geen uitdaging;

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal heb jij in woord en geschrift, Duits is mooi meegenomen;

 • Naast dat je communicatief vaardig bent, hebt je commercieel inzicht en ben je onderhandelingsvaardig;

 • Je bent proactief, zelfstandig én je kan goed samenwerken.

 

Ons aanbod

Naast een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden krijg je van ons:

 • Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding een brutosalaris van €2.000,-- tot €2.600,- per maand op basis van een 40-urige werkweek;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag per jaar;

 • Betrokken collega’s;

 • Open en gezellige sfeer;

 • De ruimte om vragen te stellen en initiatief te nemen. 

 

Geïnteresseerd in deze functie?

Heb je interesse in deze functie of wil je informatie, neem gerust even contact op met Daphne van Seventer via daphne@laborholland.nll of bel op 06-83595080.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.