Vacature Export medewerker binnendienst (fulltime) 

Al meer dan 40 jaar levert Labor Holland kwalitatief hoogwaardig boor- en snijgereedschap. We hebben een uitgebreid assortiment aan boren en bitjes voor metaal, hout, steen en beton, maar ook een compleet scala aan zaagbladen, gatzagen, machinetappen, stiftfrezen en accessoires.

De distributie vindt plaats vanuit Ede, waar zowel het hoofdkantoor als het logistieke centrum zijn gevestigd. Wij leveren hoge kwaliteit producten in meer dan 44 landen wereldwijd. 

 

Labor kenmerkt zich door een ‘hands-on’ mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid. Alle 26 medewerkers kennen elkaar bij naam en weten wat er in het bedrijf speelt. Dit wordt gerealiseerd door een informele werksfeer, waarbij een goed eindresultaat de boventoon voert. Korte communicatielijnen in de gehele organisatie ondersteunen dit proces. Zo werken wij dagelijks met plezier samen aan het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit en servicegraad voor onze klanten.

 

Wat ga je doen?

Als export medewerker binnendienst ondersteun je onze exportmanager en ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces voor de export. Je houdt je bezig met het verwerken van (export)orders en zorgt voor correcte administratieve verwerking in ons ERP-systeem: UNIT4. Je ziet het als een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe export klanten en laat je niet snel uit het veld slaan. 

 

Als export medewerker binnendienst heb je geregeld contact met onze klanten en beantwoord je hun vragen over producten en bestellingen, zowel per mail als telefonisch. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 en 17:00 uur. 

 

Wat breng jij mee?
 • Je hebt een MBO diploma niveau 4 in een commerciële richting;

 • Ervaring met ERP systemen, met name UNIT4 is voor jou geen probleem;

 • De officepakketten zijn voor jou geen hogere wiskunde én met name Excel is voor jou geen uitdaging;

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal heb jij in woord en geschrift, Duits en Spaans zijn mooi meegenomen;

 • Naast dat je communicatief vaardig bent, heb je commercieel inzicht;

 • Je bent proactief, zelfstandig én je kan goed samenwerken.

 

Ons aanbod

Naast een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden krijg je van ons:

 • Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding een brutosalaris van €1.800,-- tot €2.400,- per maand op basis van een 40-urige werkweek;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag per jaar;

 • Betrokken collega’s;

 • Open en gezellige sfeer;

 • De ruimte om vragen te stellen en initiatief te nemen. 

 

Geïnteresseerd in deze functie?

Heb je interesse in deze functie of wil je informatie, neem gerust even contact op met Henk Stunnenberg via labor@laborholland.nl of bel op 0318 623444.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.