Labor holland & Lintner bv

Labor Holland en Lintner bv starten een

zakelijke samenwerking in Nederland

Binnen de nieuwe samenwerking, die per 1 september 2018 van kracht is, zullen Labor Holland en Lintner bv hun krachten bundelen om de brede doelgroep van de verspanende industrie op de Nederlandse en internationale markt te kunnen bedienen.

 

Op verspanend gebied voerde Lintner bv onder andere het merk Hawera en het eigen merk ELZET. Mede omdat het merk Hawera aan het einde van dit jaar zal ophouden te bestaan, leek dit beide partijen een goed moment om een al vaker besproken samenwerking door te zetten. Het brede en kwalitatief hoogstaande assortiment van Labor Holland uit Ede, in combinatie met het fijnmazige distributienetwerk van Lintner bv te H.I. Ambacht, zorgt voor een nog betere aansluiting op de behoeften van de markt. 

 

Lintner bv zal de distributie van het assortiment boren van Labor Holland voor een groot deel gaan verzorgen in Nederland. Labor Holland blijft uiteraard haar huidige relaties bedienen en onderhouden. Nieuwe relaties zullen beheerd en ondersteund gaan worden door het vakkundige team van Lintner bv. Labor Holland zal zich de komende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van de export en private labels, die samen een significant gedeelte van de activiteiten beslaan. Door een gelijke werkwijze, filosofie en missie, wordt een succesvolle samenwerking tussen beide partijen voorzien.

28 augustus 2018, Ede, Nederland

Samenwerking Labor Holland en Lintner bv

vragen over onze samenwerking?