top of page

INTERNATIONALE HARDWARE FAIR 

 de INTERNATIONALE HARDWARE FAIR Keulen 2020 uitgesteld

Geachte heer/mevrouw,

Na een lange periode van onzekerheid en bezorgdheid rond Covid-19, wordt de INTERNATIONALE HARDWARE FAIR Keulen 2020 uitgesteld naar 6, 7, 8 en 9 maart 2022.

We ondersteunen deze keuze, omdat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en al onze zakelijke partners onze eerste prioriteit is. We betreuren het echter dat we onze relaties en geïnteresseerde partijen niet kunnen verwelkomen. Daarom kijken wij ernaar uit u te zien in maart 2022.

Wij keken er echt naar uit om Labor weer in Keulen te mogen presenteren. Alle voorbereidingen waren getroffen om onze bezoekers en relaties te ontvangen. Het is heel jammer, maar wij zijn ervan overtuigd dat uitstel een verstandige beslissing is.

In de komende week publiceren wij een preview van onze nieuwe producten via de bekende communicatiekanalen. Nu wij u niet kunnen ontmoeten in Keulen, bent u van harte welkom om onze vestiging in Nederland te komen bezoeken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan komt een van onze teamleden graag bij u op locatie.

René Broekman (CEO)

bottom of page